Join Us

Werk je graag mee aan dit project over kwalitatieve fotografie van Geraardsbergen en deelgemeenten ? Dat kan. Neem even de tijd om deze site te doorlopen, zodat je een idee krijgt van welke soort beelden hier past. Zoals je merkt staat er geen grens op creativiteit, eigen invalshoek, onderwerp enz. Gelieve rekening te houden met een paar voorwaarden voor deelname aan dit project. Wij trachten een zekere maatstaf van kwaliteit te hanteren zodat onze bezoekers op de beste manier kennis maken met deze overkoepelende fotosite over onze stad.

 

 

  • Als bevlogen fotograaf tracht je je beelden juist af te werken. Postprocessing is hier onlosmakelijk mee verbonden. Je hebt oog voor compositie, je beelden vertellen een verhaal, je streeft naar technische en inhoudelijke afwerking.
  • Deze site is geen facebook-verhaal. We zoeken geen ellenlange albums van evenementen of aktiviteiten. Je beelden staan elk op zichzelf of maken deel uit van een beknopte maar sterke verhalende reeks.
  • Pasfoto’s, selfies, familiekiekjes, politiek favorietisme enz. worden hier niet getoond. Bekende gezichten zijn natuurlijk wel welkom, maar enkel omdat de foto op zich een sterke technische realisatie is.
  • Er is een team van curatoren dat de beelden evalueert. Op basis van technische evaluatie kan het zijn dat sommige beelden niet weerhouden worden voor display op deze site.
  • Aanstootgevende beelden passen hier niet. Wij trachten onze stad op de meest positieve manier in beeld te brengen.
  • Aansluiten bij het team medewerkers (op vrijwilligersbasis) betekent dat je op vrij regelmatige wijze beelden aanlevert. Wij zetten de fotografen op deze site graag in het zonnetje. De verwerking hiervan is intensief en tijdrovend. Het is dan ook leuk als wij frequent nieuwe en boeiende beelden mogen ontvangen.

Wil je graag meewerken aan deze site, dan kan je hier reageren. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op. Zowel beroepsfotografen als bevlogen amateurs zijn welkom. Als je denkt dat je fotografie technisch en inhoudelijk past in ons verhaal, aarzel dan niet om mee in de boot te stappen !