Gastenboek

Veel meer dan een 'vluchtige' aanwezigheid op sociale media zijn de afbeeldingen op deze website een kwalitatieve staalkaart van wat Geraardsbergen te bieden heeft. Wij werken met een bevlogen plaatselijk fotografenteam, met de nodige know-how. Dit gastenboek biedt de mogelijkheid om op een centrale plaats uw indrukken te verzamelen. Hoewel de posts hier wel individueel 'deelbaar' zijn op sociale media, vinden wij het gepast om uw meningen op deze pagina te groeperen. Alvast bedankt voor het plaatsen van uw mening over deze site en de foto's.

Hints en verwijzingen naar (nog) niet ontdekte mooie plekjes of evenementen zijn altijd welkom. Als je  jouw eigen berichten op Instagram plaatst met de hashtag #geraardsbergen, dan verschijnt je foto hier in de slideshow.

Geen afbeeldingen gevonden!
Probeer een andere hashtag of gebruikersnaam

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.219.217.107 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
Herman en Greta uit Ninove heeft geschreven op 19 april 2018:
Wij gaan daar veel wandelen aan de Bosberg. Rustgevend en mooie natuur. In de stad komen wij niet veel, maar de mooie foto's hier maken ons wel nieuwsgierig.
Wij gaan daar veel wandelen aan de Bosberg. Rustgevend en mooie natuur. In de stad komen wij niet veel, maar de mooie foto's hier maken ons wel nieuwsgierig.
Beheerders van deze website. uit Geraardsbergen heeft geschreven op 5 april 2018:
Van harte welkom op deze pagina. Vind je deze site met fotografie over Geraardsbergen leuk ? Schrijf een berichtje over wat je denkt. Weet je mooie plekjes in onze stad die een foto waard zijn ? Geef ons hier een hint, wellicht gaan we daar een kijkje nemen. Veel genot bij het bekijken van de foto's ! Met vriendelijke groeten, de beheerders van deze website.
Van harte welkom op deze pagina.
Vind je deze site met fotografie over Geraardsbergen leuk ? Schrijf een berichtje over wat je denkt.
Weet je mooie plekjes in onze stad die een foto waard zijn ? Geef ons hier een hint, wellicht gaan we daar een kijkje nemen.
Veel genot bij het bekijken van de foto's !
Met vriendelijke groeten,
de beheerders van deze website.
0